ACTIVITEITEN

2-JAARLIJKS WEEKEND

SVK Pajottenland is niet enkel een vriendenkring van (voormalige) scheidsrechters, assistent scheidsrechters en opleiders maar is ook een vereniging waar aandacht besteed wordt aan de directe familie rond de leden. Om de 2 jaar organiseren wij een volledig geanimeerd weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag. Op dit weekend zijn ook de partner en de kinderen van harte welkom.


De leden krijgen als eersten een stem in de bestemming van deze weekends maar meestal bepaalt het bestuur finaal de uiteindelijke bestemming. Deze weekends - meestal met eigen vervoer - zijn steeds volledig georganiseerd en geanimeerd met activiteiten voor jong en minder jong. En bij het bepalen van de uiteindelijke bestemming streeft het bestuur er steeds naar om het financieel laagdrempelig te houden zonder echter in te boeten aan kwaliteit ; deze weekends moeten betaalbaar zijn, zowel voor de schoolgaande scheidsrechter als voor de werkende scheidsrechter.

De jaarlijkse opbrengst van ons eetfestijn bepaalt in welke mate SVK kan tussenkomen in de totale kostprijs van dit weekend. Desalniettemin geven we elk lid, alsook zijn/haar partner, steeds de kans de nodige kortingen “te verdienen” dankzij hun hulp op ons eetfestijn en/of door de kaartenverkoop.Copyright © 2019 All rights reserved by  SVK Pajottenland